Csak a változás állandó!

A természet zsírgyilkosa

2015/02/10. - írta: Mariska...

A  ZABPEHELY

A fehér lisztemet egy az egyben lecseréltem zabpehelylisztre, zabpehelyre. Biztosan tapasztaltad, hogy gyakran használom a főételek elkészítése során is!

A reggelt zabkásával kezdem, kevés mézzel, fahéjjal és házi szilvalekvárral. Felgyorsítja az emésztést, lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy délig nem vagyok éhes, mert nem emelkedik meg a cukorszintem.

A zabpehely rendkívül gazdag magnéziumban. Ez a nyomelem szabályozza a zsírégetést, gondoskodva a sejtek oxigénellátásáról. Oxigén nélkül egyetlen gramm zsírtól sem lehet megszabadulni...

Sokat teszel egészségedért ha bevezeted az étrendedbe!

szilvas_zabpehely.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://a-valtozas-kuszoben.blog.hu/api/trackback/id/tr57158527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása