A ZABPEHELY
A fehér lisztemet egy az egyben lecseréltem zabpehelylisztre, zabpehelyre. Biztosan tapasztaltad, hogy gyakran használom a főételek elkészítése során is!
A reggelt zabkásával kezdem, kevés mézzel, fahéjjal és házi szilvalekvárral. Felgyorsítja az emésztést, lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy délig nem vagyok éhes, mert nem emelkedik meg a cukorszintem.
A zabpehely rendkívül gazdag magnéziumban. Ez a nyomelem szabályozza a zsírégetést, gondoskodva a sejtek oxigénellátásáról. Oxigén nélkül egyetlen gramm zsírtól sem lehet megszabadulni...
Sokat teszel egészségedért ha bevezeted az étrendedbe!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.