Gyakran emlegetjük azt a tényt, hogy nagyszüleink zsírt, szalonnát, tepertőt, kolbászt ettek és bizony igen magas életkort értek meg, kevés betegséggel. A titok szerintem a zsír fogyasztás előtt megivott, kis pálinkában és a mellé fogyasztott hagymafélékben van.
Nem biztatok senkit, hogy ezt kövesse, de felfedezhetted már, hogy a receptjeimben nem számolom a kalóriákat. Elhagytam a cukrot, finomított gabonatermékeket(liszt, kenyér, péksütik). Egyenlőre(az aktív méregtelenítési szakaszban) nem tartalmaznak húst, viszont használok vajat, olívaolajat, libazsírt(később majd szalonnát is). Szükségünk van a jó zsírokra, ne félj tőlük!
Szeretettel: Marcsitól
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.