Csak a változás állandó!

A szívhez a gyomron át vezet az út?

2015/02/12. - írta: Mariska...

Észrevettétek már, hogyha nagy szeretettel készítetek családtagjaitoknak vagy barátaitoknak egy ételt, az átlagon felülien fog sikerülni? Mit gondoltok miért van ez így? Miért volt régen a konyha a fő lakótér? Vajon miért Édesanyánk húslevese a világon a legfinomabb? Régen a kemence a tűzhely jelentette a család összetartó erejét. Talán nem véletlen ,hogy egyre többen vágyunk újra erre a meghittségre. Nem gondolom, hogy divathóbort a kemencézés, vagy a sparhelt . Azt hiszem ősi ösztön vezérel bennünket, hogy visszatérjünk a gyökerekhez, megtaláljuk a lelki békénket, a nyugalmunkat egy-egy szeretettel elkészített étel kapcsán.A legegyszerűbb módja érzelmeink kifejezésének, ha szeretteinknek  saját magunk készítjük az ételeket. Hiszem, hogy az így készített ételeknek megtartó, béketeremtő, gyógyító ereje van. (Szeretettel: Marcsitól)

1297897741_167729045_1-fotok-rozsas-sparhelt.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://a-valtozas-kuszoben.blog.hu/api/trackback/id/tr197164051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása