Csak a változás állandó!

Az én zsírégető, méregtelenítő italom!

2015/02/12. - írta: Mariska...

Ma nem kell főznöm, hiszen a keddi rakott savanyú káposzta olyan bőségesre sikeredett, hogy a mai ebédemet is fedezi( receptjét a február 10-i bejegyzésben találjátok). Nagyon fontos, hogy gazdaságosan készítsük az ételeinket. Receptjeim kiadósak, azt gondolom mindenki számára elérhetőek, egy adag előállítási költsége 200-300.-Ft  Mivel nagyon nehéz 1 főre főzni, ezért a maradékot hűtőszekrényben tárolom 1-2 napig, semmi baja nem lesz, fogyaszthatod másnap, harmadnap is.

De hogy ne maradjatok ma sem finomság nélkül, hoztam egy turmixot. Nagyon egyszerű és nagyon egészséges és olvasztja a zsírt. Fél céklát és 2 almát tisztítsatok meg, vágjátok kis kockákra, majd mehet a gyümölcscentrifugába. 2,5dl egészséges valóban 100%-os lét kaptok, párcsepp citromlével ízesítsd és azonnal kis kortyokban fogyaszt el. Hihetetlen mértékben felgyorsítja az anyagcserét, tisztítja a vastagbelet a lerakódásoktól, ellát a szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Jótékonyan hat a magas vérnyomásra!

Én hetente kétszer-háromszor ezt vacsorázom!

dsc02342.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://a-valtozas-kuszoben.blog.hu/api/trackback/id/tr457164187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása