Csak a változás állandó!

Miért akarunk olyan nagyon változni és miért adjuk fel olyan gyorsan álmainkat?

2015/02/08. - írta: Mariska...

Ezerszer körbejárt téma az újévi fogadalom. Miért is teszünk fogadalmakat és miért is szegjük meg olyan gyorsan? Ösztönösen érezzük, hogy valami nincs rendbe az életünkkel. Általában azt gondoljuk, hogy a külső tényezők okozzák boldogtalanságunkat, változtatni kell, le kell fogynunk, új munkahelyet kell keresnünk, rendszeresen sportolnunk kell, egészséges ételeket kell fogyasztanunk stb.. Megfogadjuk; HOLNAPTÓL más LESZ!

Azt gondolom, hogy első lépésben változni csakis belülről lehet. Hiszen minden cselekedetünk az agyunkból indul ki. Amíg gondolatainkat nem tesszük rendbe, addig minden változtatási igényünk kudarcot fog vallani. Fogadalmainkat akkor adjuk fel, ha belső Kapitány nem erősített meg bennünket a változás szükségességéről....

Ekkor úgy érezzük elbuktunk, értéktelen, akaratgyenge emberek vagyunk. Tudnod kell, hogy ez nem igaz! Változni szükséges, de csak lépésről-lépésre. Ha rendszeresen velem tartasz meg fogod találni a választ.

(Marcsesz)

borso.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://a-valtozas-kuszoben.blog.hu/api/trackback/id/tr207151099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása