Csak a változás állandó!

Kiváló eszköz a kezünkben az egészség megőrzésére. A természet ajándéka!

2015/03/03. - írta: Mariska...

Talpunkon keresztül gyógyulhat az egész testünk

talpmasszazs.jpeg

MI AZ A REFLEXOLÓGIA?

A reflexológia ősi hagyományokra épülő természetgyógyászati módszer, melynek lényege, hogy a reflexzónákon (pl. a talpon) kifejtett ingerhatás visszahat a szervezet egészére, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, és így képes visszaállítani az egyensúlyi állapotot, ezáltal a gyógyulást. Egészségünk megőrzésére, betegségek kialakulásának megelőzésére, illetve már kialakult betegségek gyógyítására egyaránt alkalmas szelíd gyógymód, nincsenek káros mellékhatásai,néhány kivétellel (pl. daganatos betegségek, kezeletlen magas vérnyomás, súlyos cukorbetegség, gombás fertőzések, veszélyeztetett terhesség, szívritmusszabályzás) bárkin alkalmazható korra és nemre való tekintet nélkül.

MIKRORENDSZEREK

Testünkben léteznek úgynevezett mikrorendszerek – reflexzónák. Mikrorendszernek nevezzük azokat a területeket, ahol a szervezet visszatükrözi a szervek működési állapotát, az anatómiai rendellenességeket és elváltozásokat, jóval a betegségek megjelenése előtt. A szervezet mindig arra törekszik, hogy ha valamilyen változás történik, azt időben jelezze, ezzel felhívja a figyelmet az aktuális feladatokra, és lehetővé teszi a komolyabb problémák megelőzését. 4 olyan mikroterület van a testen, amelyen a szervezet teljes leképezése látható, ezek: a kéz, a talp, a fül és az írisz.A többi mikroterület (arc, orr, ajkak, fogak, nyelv, has, hát, skalp, Head-zónák) a szervezet részkivetüléseit mutatja.

A makrokozmosz holografikusan képeződik le minden élő egyedben (hologram = az egész leképeződése). A legkisebb részegységek is tartalmazzák a makrokozmosz összes tulajdonságát, minden információját. A makrokozmosz az embert körülvevő világ, a mikrokozmosz maga az emberi test. Mindkettő ugyanazon elv alapján működik. Más szempontból nézve a makrokozmosz az emberi szervezet, a mikrokozmosz pedig a szervezetet alkotó minden egyes sejt.

Minden sejt minden információt tárol az egészre vonatkozóan, a szervezet egyetlen parányi egységében létrejövő változás hatással van az összes többi sejtre és így az egészre is.

A mikrorendszerek – mint rész az egészben – teljes mértékben rendelkeznek az egész szervezetre vonatkozó információkkal, ezért a mikroterületeken jól érzékelhetően megjelennek a szervezetben bekövetkező változások.

Forrás:http://talpmasszazs.blogspot.hu/

Licskó Mária

Talpreflexológus

Tiszaföldvár, Piactér 6.

Bejelentkezés:06-70-597-2460

Állapotfelmérő kezelés 90 perc-2.300.-Ft (ajándék méregtelenítő lábfürdővel)

8.alkalmas terápiás bérlet 20% kedvezménnyel!

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://a-valtozas-kuszoben.blog.hu/api/trackback/id/tr957236391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

randomuser1 2015.03.03. 09:48:48

"nincsenek káros mellékhatásai, bárkin alkalmazható, korra és nemre való tekintet nélkül"
ez a rész nagyon igaz:)

Mariska... 2015.03.03. 10:07:27

@Emmanuel Goldstein: Igen! Ha elsajátítjuk a kezelés technikáját, akkor bárki képes akár önmagát, családtagjait is kezelni. Biztos, hogy csak javulni fog a közérzete, általános állapota! :)

Mariska... 2015.03.03. 10:49:11

@pythonozok: Köszönöm az észrevételt , a bejegyzést kiegészítettem az ellenjavallatokkal!

Mariska... 2015.03.03. 11:24:27

@pythonozok: MINDENKINEK LEGYEN HITE SZERINT!
süti beállítások módosítása